غذاهای معروف شعر پاریس

پاریس یکی از شهرهای بسیار محبوب و معروف کشور فرانسه است. تقریباً می‌توان گفت همه ما نام پاریس را شنیده‌ایم، حتی اگر به آن شهر سفر نکرده باشیم. اگرچه غذاهای فرانسوی با ذائقه ما غریبه است، اما در سراسر جهان شهرت شایسته‌ای دارد. البته نباید از اهمیتی که به فرهنگ غذایی شهر و حتی کل کشور داده می‌شود غافل شد. با توجه به غذاهای فرانسوی و میزان غنی بودن آن، در پاریس چه بخوریم؟ گزینه‌ها بسیار محدود هستند؛ اما ما فهرستی از غذاهای معروف پاریس را تهیه کرده‌ایم که می‌توانید در سفر به پاریس از آنها لذت ببرید و با خیال راحت بخورید. امیدوارم از لیست غذاهای پاریس خوشتان بیاید.

در این مقاله با غذاهای معروف پاریس آشنا می‌شوید و به راحتی می‌توانید انتخاب کنید که کدام غذا متناسب با ذائقه شما است. نکته مهم: این مطلب به منظور اطلاع رسانی از غذاهای محلی فرانسوی و پاریسی تهیه شده است. این مطلب توصیه‌ای برای میل کردن این غذاها نیست و تصمیم گیرنده نهایی خود شما هستید. شما عزیزان می توانید با تور پاریس از شرکت ما به این شهر زیبا سفر کنید و از تجربه غذاهای ذکر شده در این مقاله  لذت ببرید. لازم به ذکر است که امکان دارد گوشت گاو و غیره نیز حلال نباشد. اگر شما هم مثل ما در این مورد حساس هستید، می‌توانید نسبت به این مسائل توجه بیشتری داشته باشید.

سوپ پیاز

سوپ پیاز یکی از غذاهای معروف پاریس است. سوپ پیاز (Soupe à L’oignon)، طعمی متمایز و منحصر به فرد محسوب می‌شود. این سوپ لذیذ با پیاز کاراملی‌ شده، باگت فرانسوی برشته شده، پنیر گراور یا پنیر پارمسان درست می‌شود. برای تهیه این غذا پیازها را در کره تفت می‌دهیم تا تیره و کاراملی شوند. تفاوت سوپ پیاز طعم دار شده با آویشن و آب گوشت در ارائه آن است. سوپ پخته شده را در بشقاب‌های چینی مقاوم در فر، سرو می‌کنند. نان باگت برشته شده و گردوی رنده شده و پنیر پارمسان به سوپ داخل فر اضافه می‌شود. پنیرهای آب شده کاملاً روی ظرف سوپ را می‌پوشانند و ظاهری اشتها آور به خود می‌گیرند.

سوپ پیاز

کانفیت اردک

کانفیت اردک (Confit de Canard) که از گاسکونی، منطقه‌ای در فرانسه معروف به پرورش اردک می‌آید، یکی از پرمصرف‌ترین غذاهای محلی در ماه‌های سرد زمستان است. فعل فرانسوی “confit” به معنای نگه داشتن است. گوشت اردک با چربی خودش در فر با حرارت کم پخته می‌شود. گوشت اردک را قبل از پختن با ادویه، نمک و شکر در انتظار نگه می‌دارند تا طعم بی نظیری از غذا به دست آید. اگر عاشق گوشت اردک هستید یا در مورد آن کنجکاوید، می‌توانید این غذا را حتماً در پاریس امتحان کنید.

استیک فریت

استیک فریت (Frites de Bifteck)، متشکل از استیک و سیب زمینی سرخ کرده، از غذاهای معروف پاریس است که در میخانه‌ها در مناطق مختلف فرانسه سرو می‌شود. شما می‌توانید در هر یک از رستوران‌های پاریس استیک فرانسوی را با دیزاین برنجی، سفره‌های کتان، و چترهای قرمز اختیاری، میل کنید. می‌توانید از سس‌های اختیاری با گوشت گاو متوسط ​​کمیاب استفاده کنید و با سیب زمینی سرخ شده ترد طعم بی نظیر این غذا را بی نظیر تر کنید.

اسکار گوت

اسکارگوت فرانسوی

اسکارگوت، یکی از غذاهای معروف پاریس است که به دلیل تولید کم، یک غذای لوکس محسوب می‌شود. اگرچه حلزون که پروتئین بالایی دارد در کشور ما طعم شناخته شده‌ای نیست، اما گفته می‌شود با یک بار چشیدن باعث ایجاد عادت می‌شود. اسکارگوت که با استفاده از حلزون‌های پوست کنده تهیه می‌شود، عموماً به عنوان پیش غذای داغ سرو می‌شود. لازم به ذکر است که می‌توان از آن به عنوان غذای اصلی نیز استفاده کرد. حلزون‌هایی که با کره، سیر و خامه پخته شده‌اند در پوسته قرار می‌گیرند و به شکل حلزون‌های پوست کنده سرو می‌شوند. اگر دوست دارید طعم‌های مختلف را امتحان کنید، اسکارگوت دقیقاً همان چیزی است که به دنبال آن هستید.

صدف خوراکی

از دیگر غذاهای معروف فرانسوی، صدف خوراکی است. صدف، یک غذای فرانسوی و یکی از غذاهای دریایی شناخته شده است. این غذا به دلیل قدرت تقویت قوای جنسی بسیار محبوب است. شما می‌توانید طعم این موجود دریایی را بچشید. شما در مکان‌های مختلف از غرفه‌های خیابانی گرفته تا رستوران‌های مجلل، با انواع صدف خوراکی روبرو می‌شوید. برای خوردن صدف به یک چنگال مخصوص نیاز دارید. ضمناً یادتان باشد که صدف‌ها را زنده می‌خورند. با کمک چنگال باید موجود دریایی را از پوسته‌اش جدا کنید و مستقیماً با آب آن را ببلعید. صدف خوراکی؛ با فلفل سیاه، نمک، لیمو یا سس تند سرو می‌شود.

استیک تارتار

استیک تار تار

استیک تارتار که از گوشت گاو یا گوشت اسب تهیه می‌شود، معمولاً با کپر، فلفل، خردل، سس مخصوص و سایر چاشنی‌ها سرو می‌شود. این غذا که می‌توانید آن را تخم مرغ خام با گوشت چرخ کرده میل کنید، یکی از طعم‌های مورد علاقه فرانسوی‌ها است. گوشت این غذای لذیذ به شکل ردیف‌هایی نازک برش داده و با ادویه‌های مختلف طعم‌دار می‌کنند. این غذا بدون پختن سرو می‌شود. استیک تارتار که با افزودن زرده تخم مرغ خام سرو می‌شود طعم بسیار متفاوتی دارد.

کروک مسیو

 کروک مسیو، که نوعی نان تست منحصر به فرد در فرانسه محسوب می‌شود، از محبوب‌ترین غذاهای معروف پاریس میان وعده برای صبحانه فرانسوی و عصرانه است. به بیان ساده، پنیر گرویر و ژامبون بین دو تکه نان قرار می‌گیرند، در مخلوطی از تخم مرغ و شیر غوطه ور می‌شوند و در کره سرخ می‌شوند. کروک مسیو پر کالری و خوشمزه معمولاً با سالاد سرو می‌شود.

فلافل

فلافل، میان‌وعده‌ای که منشأ آن خاورمیانه، به‌ویژه اسرائیل و فلسطین است، اغلب در رستوران‌های پاریس سرو می‌شود. فلافل معمولاً به عنوان پیش غذا سرو می‌شود. این غذای خوشمزه تشکیل شده از خمیر نخود یا لوبیا پهن است که با رب و ادویه‌های مختلف به شکل توپ در می‌آید و در روغن سرخ می‌شود. فلافل که با سس ترکیبی از نخود، آبلیمو و روغن زیتون یا ماست با سیر سرو می‌شود، با پیاز سبز تازه و نان باگت سرو می‌شود. تقریباً در هر رستورانی در پاریس می‌توانید این توپ‌های خوشمزه را پیدا کنید.

راتاتویی

راتاتویی

راتاتویی یکی از غذاهای معروف پاریس و کلاسیک فرانسوی است. ممکن است بیشتر توجه افراد به فرم این غذا جلب شود. این وعده غذایی که از سبزیجاتی مانند کدو سبز، بادمجان، گوجه فرنگی، سیب زمینی، ادویه و روغن زیتون تشکیل شده، برای گیاهخواران بسیار مناسب است. در صورت تمایل می‌توان پنیر چدار را روی راتاتویی نیز رنده و ادویه‌هایی مانند سیر، رزماری، فلفل سیاه و زیره به آن اضافه کرد. شکل 4. راتاتویی ظاهر جذابی دارد.

بورگونیون گاو

بورگونیون گاو، طعمی منحصر به فرد از منطقه بورگوندی فرانسه است که با استفاده از گوشت گوساله درست می‌شود. پخت گوشت در قابلمه چدنی انجام می‌شود؛ زیرا این قابلمه به غذا طعم می‌دهد. یکی دیگر از جزئیات مهم در مورد غذا این است که با شراب قرمز تهیه می‌شود. مهم‌ترین اطلاعاتی که هنگام صرف یا تهیه این غذا باید بدانید، این است که در دستورالعمل‌های مختلف گوشت چرخ کرده خوک با گوشت گوساله مخلوط می‌شود. بورگونیون گاو با سیر و گیاهان مختلف طعم دار شده و گاهی به آن به قارچ، هویج و پیاز اضافه می‌شود. این غذای محبوب با نان برشته شده سیر سرو می‌شود.

پای قورباغه

پای قورباغه

پای قورباغه یکی از غذاهای معروف پاریس محسوب می‌شود. پای قورباغه، در غذاهای ایرانی استفاده نمی‌شود؛ اما در اروپا طرف‌داران زیادی دارد. این غذا، غذای منحصر به فرد فرانسه و چین است. پاهای قورباغه که طعمی شبیه مرغ و ماهی دارند، قبل از پختن در سس‌های مخصوص مرینیت می‌شوند. پای قورباغه که به عنوان یک غذای لذیذ تعریف می‌شود، جایگاه ویژه‌ای در منوی رستوران‌های زیبای پاریس دارد. شکل 5. پای قورباغه یک غذای معروف پاریسی است.

ژامبون پاریس

ژامبون پاریس، غذای خیابانی معروف پاریس است که معمولاً برای ناهار ترجیح داده می‌شود. ژامبون پاریس از سه ماده اصلی تشکیل شده است. این سه ماده شامل : ژامبون، کره و نان باگت ترد است. این غذا با این که تنها از سه ماده ساده تشکیل شده است، طعم بی نظیری را ایجاد می‌کند.

سخن آخر

در طول این مقاله سعی کردم در مورد غذاهای معروف پاریس، پایتخت زیبای فرانسه که شهرت جهانی دارد، اطلاعاتی ارائه کنیم. امیدواریم این مقاله مورد پسند شما واقع شود و توانسته باشیم بهترین اطلاعات را در اختیار شما قرار دهیم.

3/5 - (1 امتیاز)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *