معرفی غذاهای فرانسوی

در این نوشته قصد داریم تا به بررسی غذاهای فرانسوی بپردزیم. اگر شما به این کشور و غذاهایش علاقه دارید، با ما تا آخر این نوشته همراه باشید. امیدواریم که از خواندن این نوشته لذت ببرید. بعضی از معروف ترین غذاهای فرانسوی عبارتند از:

  1. بگت (Baguette): نوعی نان سفید و بلند که در فرانسه بسیار محبوب است و به عنوان نان روزانه مصرف می‌شود.
  2. کروسان (Croissant): نوعی نان که در صبحانه‌ های فرانسوی رایج است و با ژام، کرم یا کره سرو می‌شود.
  3. کرم بروله (Crème Brûlée): پودینگی با طعم وانیل که روی آن لایه‌ ی قراص شده قرار دارد و قبل از سرو با گرم کردن قراص آن را شکسته و روشن می‌کنند.
  4. راتاتویی (Ratatouille): یک غذای سبزیجاتی که شامل کدو، بادمجان، فلفل دلمه ‌ای، پیاز و گوجه ‌فرنگی است که در روغن سرخ کرده و با ادویه‌های مختلف سرو می‌شود.
  5. کرپ (Crêpe): نوعی نانکی یا پنکیک بسیار نازک که با خمیر آرد، شیر و تخم مرغ تهیه می‌شود و می‌تواند با مواد مختلفی مانند شکلات، کره، میوه‌ها یا قارچ پر شود.
  6. فواگرا (Foie Gras): یک نوع ماهیچه از مرغ یا اردک که با رژیم غذایی خاصی تغذیه شده و سپس سرخ شده و سرو می‌شود.
  7. بوآ (Boeuf Bourguignon): یک غذای گوشتی سنتی که شامل قطعات گوشت گاو، سبزیجات و شیره‌ ی انگور قرمز است. این غذا به مدت طولانی در آب یا شراب قرمز پخته می‌شود تا گوشت نرم شده و طعم بی نظیری بگیرد.
  8. کروک ‌مادام (Croque-Madame): یک نوع ساندویچ گرم که شامل نان تست، گوجه ‌فرنگی، قارچ، پنیر و تخم مرغ سرخ شده است.
  9. تارت تاتن (Tarte Tatin): یک نوع شیرینی که شامل سیب، شکر و بیسکویت است و به صورت معمول با برفک و کرم تهیه می‌شود.

معروف ترین غذاهای فرانسوی

معروف ‌ترین غذاهای فرانسوی به عنوان نماد و نمونه‌ ای از آشپزی غذای کیش (Quiche) می باشد. کیش یک پایه‌ ی خمیری ترتیب شده است که درون آن مخلوطی از تخم مرغ، خامه، گوشت، سبزیجات و پنیر قرار میگیرد. کیش به صورت گرم و سرد سرو شده و به عنوان یک غذای محبوب و رایج در فرانسه شناخته می‌شود. یکی دیگر از غذاهای معروف فرانسوی، بوف بورگینیون (Boeuf Bourguignon) می باشد.

این غذا یک نوع گوشت گاو با شیره انگور سرخ شده، سبزیجات و ادویه‌ های مختلف می باشد. بوف بورگینیون به دلیل طعم فوق ‌العاده و ماندگاری طولانی، یکی از غذاهای محبوب شده فرانسه است. غذای دیگری که در فهرست معروف ‌ترین غذاهای فرانسه قرار دارد، کروسان (Croissant) است. این غذا نوعی نان صبحانه است که با کره در صبحانه های فرانسوی سرو می‌شود. کرواسان به عنوان تمامیت غذای فرانسه شناخته می‌شود.

حلزون غذای فرانسوی

حلزون | Escargots از غذاهای معروف فرانسوی

از غذاهای معروف فرانسوی می توان به حلزون (Escargots) اشاره کرد. برای پخت این غذا از حلزون ‌های بزرگ خام استفاده می شود. حلزون ‌ها بعد از پختن درون پایه‌ ی خاصی از کره سیر و سبزیجات قرار می‌گیرند. این غذا معمولا با نان خام سرو می‌ شود و اغلب به عنوان یک پیش غذا یا خوراکی لذیذ مورد استفاده قرار می‌گیرد. حلزون‌ ها به عنوان پیش غذا در فرانسه بسیار رایج هستند و به عنوان یک نماد از تنوع و تمیزی آشپزی فرانسوی شناخته می‌شوند. اگر می خواهید به سبک یک پاریسی اصیل، غذای فرانسوی میل کنید بهتر است حلزون را به عنوان پیش غذا میل فرمایید.

صدف یا مول فریت | Moules Fritte

صدف یا مول فریت (Moules Frites) یکی از خوشمزه ترین غذاهای فرانسوی است. این غذا از صدف‌ های دریایی (معمولا صدف‌ های خلیجی) تهیه می‌شود. این غذا در رستوران ‌ها و کافه‌ های فرانسوی معمولا به عنوان یکی از غذاهای پیشنهادی در فصل تابستان سرو می‌شود و بسیار محبوب است. اگر به غذاهای دریایی علاقه دارید، بهتر است این غذای لذیذ و محبوب فرانسوی را برای یک بار هم که شده امتحان کنید. بسیاری از شهرهای فرانسه در مجاورت دریا قرار گرفته اند و به همین دلیل غذاهای دریایی فرانسه بسیار مشهور هستند.

فوندوی پنیر

فوندوی پنیر | Cheese Fondue

فوندوی پنیر (Cheese Fondue) نیز یکی از غذاهای فرانسوی است. این غذا از ترکیب چند نوع پنیر مختلف از جمله پنیر گرویر و امنتال تهیه می‌شود. فوندوی پنیر یکی از غذاهای عمومی است که در گردهمایی ‌ها و دور هم جمعی‌ ها سرو می‌شود. پنیرهای فرانسه در سراسر جهان معروف هستند، با وجود اینکه پنیر یک غذای کامل نمی باشد اما می توان در لیست معروف ترین غذاها به فوندوی پنیر نیز اشاره داشت. در حقیقت، فوندوی پنیر تشکیل شده از نان و پنیر می باشد که نان و پنیر این غذا بسیار متفاوت تر هستند.

بیشتر بخوانید : قانون های عجیب شهر پاریس

راتاتویی | Ratatouille

راتاتویی (Ratatouille) نیز یکی از غذاهای فرانسوی است. این غذا از ترکیب مختلف سبزیجات پخته شده، تهیه می‌شود. از جمله سبزیجات این غذا می توان به بادمجان، فلفل دلمه‌ای، کدو حلوایی، کوسه و گوجه‌ فرنگی اشاره کرد. راتاتویی معمولا به عنوان غذای اصلی سرو می‌شود و می‌توان آن را با نان یا برنج همراه کرد. این غذا در فصل تابستان بسیار محبوب است چرا که از سبزیجات تازه و فصلی استفاده می‌کند. برای تهیه آن سبزیجات را با روغن زیتون و سیر سرخ می کنند، تا کاملا نرم شوند و ادویه ‌های مختلفی مانند تره، زعفران، نعناع و ادویه ‌های خشک دیگر را به اضافه می کنند.

راتاتویی غذای فرانسوی

کسوله | Cassoulet از مشهورترین غذاهای فرانسوی

کسوله (Cassoulet) یکی از معروف ترین غذاهای فرانسوی است که اصلی‌ ترین مواد آن از لوبیا سفید، گوشت خوک و کالباس تهیه می‌شود. این غذا در منطقه Languedoc در جنوب فرانسه بسیار محبوب است. این غذا غنی و مغذی است و معمولاً به عنوان غذای اصلی سرو می‌شود. می‌توان آن را با نان تازه و سبزیجات ترشی مختلف همراه کرد. کسوله یک غذای دلچسب و سنتی است که در فصل سرد سال بسیار مورد علاقه می‌باشد. البته کسوله را می توان در تمام فصول سال تهیه و میل نمود اما با توجه به ماهیتش در ماه های سرد سال بیشتر می چسبد.

فلامیش| (Flamiche)

این غذا که از شمال فرانسه و نزدیکی مرز بلژیک نشات گرفته است از بهترین غذاهای فرانسه بوده و نوعی کیک با طعم بی نظیر می باشد. این غذای خوشمزه از پنیر و سبزیجات تهیه شده و دارای پوسته شیرینی پف دار است. البته این کیک را در انواع طعم های مختلفی نیز می توان مشاهده کرد که یکی دیگر انواع Flamiche همراه با پیاز و زیتون می باشد.

فلامیش

امیدواریم که از خواندن این نوشته لذت برده و برایتان مفید بوده باشد. شما عزیزان می توانید غذاهای فرانسوی که در مقاله گفته شد را حتما در سفر به پاریس امتحان کنید و لذت ببرید. شما همچنین می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق راه های ارتباطی موجود در وب سایت با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

5/5 - (1 امتیاز)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *